6
Nov
2018
to
7
Nov
2018

Scandic Continental
Stockholm, Sverige

Välkommen till Sectras EIM användarmöte!

Vi ser fram emot att få visa upp delar av den nya funktionalitet som ni användare önskat under våra senaste dialoger. Vi hälsar även nya användare, som står i startgroparna att dra igång ert EIM projekt, välkomna. Här får ni chansen att diskutera möjligheter med användare som är i full drift.

Varför Enterprise Image Management?

En förutsättning för att kunna erbjuda en bättre, snabbare och mer patientcentrerad vård är att ha IT-lösningar som effektiviserar samarbete och kommunikation av bilder och annan media av olika slag mellan system, avdelningar och sjukhus. Sectras EIM-lösning tillgängliggör samlad patientinformation och medicinska bilder på ett säkert sätt för alla intressenter i vårdkedjan. En helhetsstrategi kring bildhantering underlättar samarbete och arbetsflödeslösningar över organisationsgränserna, för att uppnå en högeffektiv diagnostik på de mest bildintensiva avdelningarna och säkerställa att varje patient får rätt vård i rätt tid.

Varför ska du komma?

Att träffa kollegor i branschen där man får ta del av och själv dela med sig av erfarenheter ser vi som en stor fördel i den fortsatta utvecklingen i den egna organisationen. Här får du dessutom möjlighet till personliga demonstrationer och kan ställa dina frågor till vår produktledning direkt på plats vilket ger även oss möjlighet att berätta hur vi ser på framtiden och utvecklingsmöjligheterna för just ditt VNA. Dessutom kommer vi lyssna på dina åsikter och ta hänsyn till dem i den kommande utvecklingen.

Vi börjar mötet med gemensam lunch 6 november kl. 11:30. Registrering från kl 12:30.

  • Plats: Scandic Continental, Stockholm. Vasagatan 22 (mittemot Centralstationen).
  • Självkostnadsavgift: 1 850,- SEK pp. I avgiften ingår: lunch dag 1 och 2, middag tisdag kväll (1 glas vin/öl/läsk/vatten), konferens, eftermiddagskaffe tisdag samt för- och eftermiddagskaffe onsdag.
  • Självkostnadsavgift exkl lunch dag 1 (uppges vid anmälan): 1 700:- SEK pp.

Hotell- och resekostnad ingår ej. Telefonnummer till Scandic Continental: 08-517 342 00

Anmälan sker per mail till: skandinavien.marketing@sectra.com
Ange för- och efternamn, sjukhus, befattning, ev allergier samt fakturaadress inkl ref.nr.

Sista anmälningsdag: 8 oktober (obs vi har begränsat antal platser)

 

Läs programmet här (med reservation för ev ändringar). Alla presentationer kommer att visas på engelska, framföranden hålls på svenska/norska.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss via skandinavien.marketing@sectra.com