24
Apr
2019
to
25
Apr
2019

Konsert & Kongress
Linköping, Sverige

Välkommen till Sectras Användarmöte 2019!

Den 24–25 april 2019 välkomnar vi dig till Sectras Användarmöte på Konsert & Kongress i Linköping. Under ett par intensiva dagar ges du möjligheten att påverka och få insikt i den senaste utvecklingen. Detta genom att delta i workshops, lyssna på spännande föreläsningar, träffa Sectras supportteam och våra utvecklare. Ta chansen att mingla med dina branschkollegor, prata med Sectras produktledning och ställ dina frågor till oss direkt på plats.

Mötet börjar med registrering och kaffe mellan kl 09:00-10:00 på onsdagen den 24 april. Därefter fortsätter vi med gemensamma presentationer, produktdemos och valbara separata sessioner i mindre forum. Nytt för i år är att vi under luncherna dukar s.k. temabord för att skapa fler tillfällen för diskussioner.

På onsdagskvällen bjuder vi in till middag, färgkod ”black and white”,  där vi får njuta av högklassig underhållning som vi vet att många av er önskat repris på. Missa för all del inte det!

Torsdagen startas även denna gång upp med en spännande föreläsning. I år gästas vi av Anders Ekholm, senior rådgivare för institutet för framtidsstudier, som presenterar en ”forskningsbaserad framtidsanalys”. Vi har dessutom den stora glädjen att presentera Prof. Mathias Prokop från Radboud University Medical Centre i Nederländerna. Prof. Prokop är känd för sin forskning inom AI och machine learning och hans presentation kommer att från ett europeiskt perspektiv berätta hur AI kommer att bli en ”game changer” för radiologin. Bland annat tar han upp exempel på hur AI kan användas för att hantera den ökade arbetsbördan, underlätta screening och förbättra diagnostiken. Läs mer om våra föreläsare under fliken ”Gäster” nedan.

Vi avslutar mötet på torsdagen ca 15:30. Supportteamet och den tekniska utställningen kommer finnas kvar till ca 16:00.

Anmälan

Även i år förbokas samtliga gruppsessioner vilket betyder att alla deltagare måste anmäla sig personligen. Detta för att skapa ett bättre diskussionsformat och underlätta planeringen av lokaler.

Registreringen är nu stängd. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss via skandinavien.marketing@sectra.com.

Tystnadspliktsavtal
I min anmälan till Sectras Användarmöte 24-25 april 2019 förbinder jag mig att inte, till tredje man, lämna ut handlingar eller på annat sätt återge uppgifter gällande Sectra AB och deras produkter utan Sectra AB:s godkännande.

Praktisk information

Kostnad för att delta på Användarmötet är 2 550 SEK per deltagare. I priset ingår konferens på onsdag och torsdag, lunch, för- och eftermiddagskaffe båda dagarna samt middag med underhållning följt av dans på onsdagskvällen. Faktura skickas efter användarmötet.

Boende

Hotell i Linköping bokar du själv till rabatterat pris genom att uppge bokningskod för respektive hotell. Vi har för detta tillfälle reserverat ett stort men dock begränsat antal rum på nedan nämnda hotell. Observera: Koden är endast giltig vid bokning via mail eller telefon.

Clarion Collection Hotel Slottsparken
Storgatan 70-76
SEK inkl moms enkelrum 1 223, dubbelrum 1 423, bokningskod SEC190424
Tel: +46-13-13 02 00
Email: cc.slottsparken@choice.se
Bokas före 24 mars i mån av plats

Scandic Frimurarehotellet
St Larsgatan 14
SEK inkl moms enkelrum 1 600, dubbelrum 1 800, bokningskod SEC240419
Tel: +46-13-495 30 10
Email: frimis@scandichotels.com
Bokas före 27 feb i mån av plats

Scandic Linköping City
G:a Tanneforsvägen 51
SEK inkl moms enkelrum 1 600, dubbelrum 1 800, bokningskod TRA240419
Tel: +46-13-495 54 10
Email: linkopingcity@scandichotels.com
Bokas före 27 feb i mån av plats

Program

Läs programmet här (PDF)
Vi reserverar oss för ev ändringar.

Gäster

Professor Mathias Prokop

Prof. Mathias Prokop is well known for his research within AI and machine learning at Radboud University Medical Centre in the Netherlands. He will give applied examples on how AI can be used in radiology to handle increasing workload, facilitate screening and mitigate staff burnouts. University Radboud is also world leading in research within Integrated Diagnostics and Prostate cancer diagnostics, two areas that greatly will benefit from applied machine learning/AI.

As a brilliant speaker and world leading professor in one of the hottest topics in radiology today we would like to welcome you to a presentation that will give perspectives of the hype in Machine Intelligence. What it can, and what it cannot do.

Picture of Professor Mathias Prokop

 

 

 

 

 

Anders Ekholm

Anders Ekholm är senior rådgivare för institutet för framtidsstudier, och har tidigare arbetat som analyschef vid Socialdepartementet där han bland annat undersökt Sveriges framtida behov av vård och omsorg.

Anders föreläser om hur de demografiska förändringarna baseras på statistik, forskning och prognoser. Något som skulle kunna uppfattas som tråkigt och torrt men som Anders presenterar på ett lättsamt sätt. Likt Hans Rosling åskådliggör Anders framtid och historia med hjälp av datorgrafik, vilket gör det enkelt för åhöraren att förstå helhetsbilden. Anders Ekholm är dessutom humoristisk på en lagom nivå, utan att förta vikten av det han talar om.

Här finner du ett smakprov på Anders Ekholms föreläsningar >>

Picture of Anders Ekholm

 

 

 

 

 

Wallmans salonger

Det är med glädje och stor förväntan om att taket kommer lyfta som vi återigen välkomnar Wallmans on tour tillbaka till vårt Användarmöte. Det blir en kväll att minnas!

Wallmans salonger

 

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss via skandinavien.marketing@sectra.com eller på tel: 070-841 67 70