18
Sep
2018
to
21
Sep
2018

Örebro, Sverige
Monter #703

Träffa oss på Röntgenveckan 2018!

Missa inte Röntgenveckan 2018 i Örebro, 18–21 september, där Sectra självklart finns på plats. Det blir fullspäckade dagar med fokus på flerdimensionell radiologi, artificiell intelligens och hur tekniken ska hjälpa oss att möta radiologins framtida utmaningar. Läs mer om programmet och anmäl dig på rontgenveckan.se.

I Sectras monter på Röntgenveckan

Sectra leder utvecklingen av effektiva verktyg för bilddiagnostik – speciellt fokus har vi på att lösa utmaningarna inom cancervården. Vi utmärker oss särskilt inom cancerdiagnostiken genom att vara den enda leverantören som erbjuder en integrerad plattform för bilddiagnostik inom både radiologi och patologi.

Verktyg baserat på artificiell intelligens kommer att spela en avgörande roll för att hantera de ökade kraven på ledtider och kvalitet, och är därför ett av våra stora satsningsområden där vi redan i dag kan visa upp en rad exempel. Kom till vår monter så visar vi!

På Röntgenveckan i år lanserar vi Sectra Image Exchange Portal i Sverige, en tjänst för delning av både radiologi- och patologibilder för samverkan. Låt oss visa dig hur du enkelt och säkert kan dela vilka bilder som helst med vem som helst när som helst – till och med patienten.

Kontakta oss gärna för att boka en personlig demo. Vi ses i Örebro i september!

Highlights på konferensen

Mer inspirerande läsning