Regional presence

Sectra in de Benelux

Waarom Sectra?

Sectra is een toonaangevende wereldwijde leverancier van Imaging IT-oplossingen met meer dan 1.800 installaties. Het portfolio van Sectra bestaat uit een Enterprise Image Management oplossing, onder andere voor radiologie, pathologie, cardiologie en orthopedie, een Vendor Neutral Archive (VNA) en oplossingen voor intra- en extramurale informatie-uitwisseling. Sectra’s oplossing is uitgeroepen tot “Best in KLAS” voor hoogste klantentevredenheid.

Meer over Sectra

Lokale support en trainingen

Wij hebben voor onze klanten een Nederlandstalige en Engelstalige supportdesk bestaande uit hoogopgeleide Service Support Engineers die 24/7 bereikbaar zijn. Daarnaast is remote monitoring een integraal onderdeel van het Sectra support en biedt dit onze klanten een proactieve monitoring van hun systeem. Verder bieden wij onze klanten trainingen aan die op locatie of online gevolgd kunnen worden. Ook organiseren wij elk anderhalf jaar de Sectra Klantendag om kennis uit te wisselen en met elkaar te netwerken.

Meer over Sectra support

Evenementen

1
Dec
2019
to
5
Dec
2019
RSNA 2019
Event | Radiology imaging | Breast imaging | Cardiology imaging | Digital pathology | Enterprise imaging | Enterprise platform | Medical education | Orthopaedics | Share and collaborate

Sectra klanttraining

Sectra werkt constant aan (nieuwe) trainingen om onze klanten te voorzien van nieuwe kennis en tools. We hebben een breed pakket aan online en klassikale trainingen. Via ons educatieplatform volgen onze klanten het trainingspad dat bij hen past. Met onze trainingen voldoen onze klanten aan het Convenant: Veilige Toepassing Medische Technologie.

Voldoe aan Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie met e-learning platform van Sectra (PDF)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rein.varkevisser@sectra.com of bellen naar:  +31 (0)36 540 1970.

Lees meer over onze trainingen (PDF) en bekijk hier het trainingsprogramma (externe link)

Supportdesk Benelux

Voor vragen over of problemen met uw systeem kunt u contact opnemen met onze supportdesk. Wij zijn 24/7 bereikbaar via het telefoonnummer: +31 (0) 36 530 5493

Ook kunt u zelf een ticket aanmaken via onze klantportal: my.sectra.com